subota, 20. ožujka 2010.

HELIKOPTER MANUEL !!!

Služio bi ničemu...!
Ili...dokazu da uporabom ljudskog uma i današnje tehnike puno toga može postati moguće.
Ako je, još u ono vrijeme svestrani Davinchi u svojim skicama imao drskosti najaviti helikopter - istina za današnja vremena i pomalo nespretno značilo bi da nakon više ot pet stoljeća ni meni se nebi trebalo smijati pogotovu ako podastrijem skepticima idejno rješenje da ću se svojom snagom i umješnošću...pa neka je samo na sekund i jedan milimetar odvojiti od tla a kada se to dogodi tada i dva sekunda i još koji milimetar... tako Vam to u razvitku novoga i ide - improviziranom napravom koju bi netko...iz čista mira ili bnaš iz radoznalosti htjeo financirati.
Baš tomu i nebi trebala nekakva bogatstva.
Treba nam rotor od najmanje Helo-letilice, desetinu metara dvadeset-milimetarskih titan cijevi, malo "tokarenja" malo sigurnosna varenja i čim to skrparimo nastat će već i tako čudna naprava, jedinstvena- odkako je svijeta i vjeka, oko koje će se sletjeti svi mediji naše galaksije, na koju ću, za početak samo ja stati i svom svojom težinom ( a upravo tu težinu i namjeravam "uzletjeti") - a ima me! a s ostatkom težine samoga uređaja...s dvije produžene poluge i obadvije ruke lako ću već izaći na kraj.
Pa neka se oni misle!
Za potporu radoznalom dobročinitelju odmah po samomu slijetanju ( a po zahtjevu i prija polijetanja) na desnomu listu dvokrakoga rotora bit će urezano ime i za vijeke vjekova sve pohranjeno u muzeju posebnih dostignuća - svakako koji najviše ponudi.
Svaki Toma neka prstom pipne,..a i klikne!!

Nema komentara:

Objavi komentar